Bílé čaje

          2013 Bai Mu Dan AAA (Bílá pivoňka) 

Naprosto tradičně po staru kompletně ručně zpracovaný Bai Mu Dan z kultivaru Da Bai Cha z malé rodinné farmy. Jedná se o čaj tradičně sušený na slunci. List není, alespoň co se vzhledu týče, příliš vysoké kvality, tento nedostatek však zcela napraví chuť a aroma, které jsou naopak naprosto výjimečné. Nálev je zcela charakteristické, bohaté, komplexní, příjemně ovocně sladké chuti s tóny sušených květů a trávy.

          2013 Bai Hao Yin Zhen (Stříbrné jehly)

 Nejvyšší třída bílého čaje z oblasti Fu Ding, která je jednou ze tří oblastí, odkud smí pocházet autentický Bai Hao Yin Zhen. Tento čaj z kultivaru Fu Ding Da Bai Cha, sušený tradičním způsobem 48 hodin, tak splňuje všechny tři nutné požadavky definující bílý čaj – oblast původu, kultivar a tradiční zpracování. Vůně suchého listu je svěže květová s dominantním tónem posečené a usušené louky, nálev typické komplexní příjemně ovocně sladké chuti s tóny sušených květů a trávy.

          2014 De Hong White Buds (Bílé pupeny) 

Jde o zajímavý čaj sklízený v tropických podmínkách oblasti De Hong. Sklízí se pouze čajové pupeny. Zpracování čaje je založeno na lokální tradici, sklizené lístky se nechávají zavadat a následně se suší na slunci. Zpracování tedy nejvíce připomíná tradiční zpracování bílých čajů. Tomu odpovídá i charakter čaje, který je velmi svěží s pro yunnanské bílé čaje typickými ovocně sladkými tóny.